Lezingen

Lezing: Jij past echt bij mij

Hoe herken je nou of iemand écht bij je past? Dat zie je razendsnel als je weet waar je op moet letten. Tijdens deze interactieve lezing licht ik een tipje van de sluier op.

Ik laat je in deze lezing onder meer zien wat je aan het uiterlijk van iemand kunt aflezen, zodat je sneller kunt ontdekken of hij/zij jouw ideale partner is. Aan de hand van voorbeelden word je duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet.

Ik vertel je onder andere over de achtergrond van MensTypes en het geheim van de klik. In oefeningen wordt duidelijk hoe je op een andere manier naar mensen en naar jezelf kunt kijken, om beter te weten of iemand bij je past en om er achter te komen welk type je zelf bent.

Het belooft een gezellige en inspirerende bijeenkomst te zijn, waarin je veel eye-openers zult krijgen.

Monica vertelt duidelijk en rustig de basis van MensTypes waardoor je je geïnspireerd voelt om de verdieping in te gaan.

Marije Vugteveen

Verrassend! Leuk en interessant om eens op een hele andere manier naar elkaar en mezelf te kijken. Heel leerzaam.

Karja van der Heijden

Ik dacht eerst: oh, dit is mensen in een hokje stoppen en labelen. Later bleek dit juist niet zo te zijn. Zeer interessant.

P. de Groot

Heel interessant weergegeven. In een kort tijdsbestek heeft Monica heel veel duidelijkheid geschapen.
Echt vernieuwend!

Nelly Vis

Lezing: Kijk! En begrijp…

MensTypes is niet alleen een tool om te ontdekken wie je ideale partner is en bruikbaar in je privéleven. De methode is ook zeer goed toepasbaar in je zakelijke leven.

Wie zijn we en waarom zijn we zo? MensTypes is een boeiende en doeltreffende methode om binnen enkele seconden iemands kern te zien. In deze interactieve lezing onthul ik hoe je aan uiterlijk karaktereigenschappen kunt afleiden.

Ik vertel je onder meer over het ontstaan van MensTypes en waarom je met de ene persoon een klik hebt en met de ander niet. Ook laat ik je zien wat je aan het uiterlijk kunt aflezen, zodat je sneller iemand kan inschatten en beter begrijpt.

Aan de hand van voorbeelden word je duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet. Daarnaast ga je zelf ervaren hoe het is om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken.

Je zult verrassende inzichten krijgen en na deze lezing besef je dat je mensen niet altijd moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Je begrijpt dat elke type mens een specifieke gebruiksaanwijzing heeft.

Inspirerend, leerzaam en leuke lezing. Leuk om jezelf te leren ‘herkennen’ in welk menstype je past.

Jasper Jansma

Leuk om vanuit een andere invalshoek te zien welk type je bent en wie er bij je past.

Yvonne van Dorp

Grappig om te ontdekken wat voor type je bent. En…….het klopt! Leuke dynamische workshop!

Elise

Het was heel nieuw voor mij, maar erg interessant. Ik heb wat geleerd over hoe uiterlijke kenmerken kunnen bepalen welk type je bent. Als je ontdekt hebt welk type jezelf bent kan dit je helpen te ontdekken wie bij jou past.

Marian Heiligers