Workshop TypeDiscovery

"Herken MensTypes & creëer succesvolle relaties”

"Herken MensTypes & creëer succesvolle relaties”

Werkrelaties komen onder druk te staan als werknemers verschillende werkstijlen hebben. Voel je spanning omdat de manier van werken tussen jou en de ander niet altijd goed op elkaar aansluit?

Begrijp je vaak je collega’s, je teamleden of je leidinggevende niet.
Merk je dat jullie botsen omdat karakters te verschillend zijn?

Communicatie is een belangrijk aspect van elke (werk)relatie. Ervaar je irritaties en  misverstanden doordat de communicatie niet soepel verloopt?

Dit kan anders...

In het leven draait het om relaties en succesvol omgaan met anderen. Goede relaties zijn essentieel voor je gezondheid en geluksgevoel. Uit meerdere studies blijkt dat de kwaliteit van je relaties een positief effect heeft op je mentale en fysieke gezondheid.

In de workshop TypeDiscovery krijg je een diep inzicht in jezelf. En je leert andere mensen beter begrijpen, zodat een goede band creëren makkelijker gaat. Het is een praktisch hulpmiddel bij het opbouwen van harmonieuze, duurzame relaties.

Wat zeggen anderen over de workshop?

Het smaakt naar meer

In de workshop ‘TypeDiscovery’ neemt Monica je op een heel persoonlijke manier mee om anders te kijken. Naar jezelf en naar elkaar. Want terwijl we bij dieren wel verschillende types qua uiterlijk herkennen en daar ook karaktereigenschappen aan vastknopen, hebben we als mens het gevoel dat we allemaal vreselijk uniek zijn. En nee, dat zijn we niet. Eigenlijk weet je dat allang als je kijkt naar je partner, je vriendinnen en je collega’s. Maar om daar nu eens op een systematische manier naar te kijken, is interessant en smaakt naar meer.

Bernadette Vrijling

Een zeer verhelderende workshop

Ik vond het een zeer verhelderende workshop en ik ben een beter docent geworden sinds ik menstypes toepas op mijn werk. Ik begrijp de persoonlijke behoefte van mijn leerlingen beter en irriteer me minder aan bepaald gedrag.

Het contact tussen de leerlingen en mij is verbeterd. Ik zet nu een leerling in ‘zijn/haar natuurlijke talent’ en daag hem/haar uit om zijn onnatuurlijke kwaliteiten, buiten de comfortzone, te ontwikkelen.

Silas Weinert

Het was interactief en boeiend

Met ons netwerk Haagse Vrouwenzaken heb ik de workshop 'Menstypes' van Monica gevolgd. Een boeiende en interactieve avond! We begonnen bij verschillende honden, om uit te komen bij de verschillende menstypes. Ook hebben we elkaar uitgebreid bekeken om te kijken welke type het best bij ons paste. Monica heeft veel kennis van zaken en kan er inspirerend over vertellen. De workshop biedt een mooie introductie op deze boeiende manier van
kijken en is zeker een aanrader. Ik ging zelf ook meteen anders om me heen kijken!

Merlijn

Leuk om dit met anderen te leren

Interessante workshop en supergezellige, ongedwongen sfeer! Het is heel leuk om dit ‘actief’
samen met anderen te leren.

Dennis Polman

Leuke en interessante workshop

Wanneer je meer wilt leren over jezelf en welk type bij je past zit je goed bij Monica. Leuke en interessante workshop.

Mendy van der Linden

Een andere kijk op mensen

Als je op een ontspannen manier naar jezelf en anderen wilt leren kijken is deze workshop een aanrader. Monica is in staat om op speelse wijze theorie en praktijk te koppelen. Ik heb een andere kijk gekregen op mensen en waarom het wel of geen succesvolle relatie met iemand kan worden.

Heleen den Haan

Herken je dit?

  • Je merkt hoe je werkrelaties weleens ‘knarsen en piepen’, omdat jij en de ander een verschillende manier van aanpak hebben? Hoe hetzelfde doel nastreven, maar een andere werkwijze hebben steeds meer irritatie geeft.
  • Je raakt gefrustreerd omdat resultaten uitblijven door regelmatige clashes tussen jou en je teamleden. Karakters botsen en er is weinig begrip voor elkaar. Je hebt soms het gevoel van een tikkende tijdbom…
  • Er is regelmatig miscommunicatie op de werkvloer en dit leidt tot ergernis en onbegrip. Hierdoor is een prettige samenwerking soms ver te zoeken. Het lijkt meer alsof jullie het elkaar moeilijker maken dan dat jullie elkaar versterken.

Dit kun je voorkomen...

Tweedaagse Workshop TypeDiscovery

Zaterdag 17 en zaterdag 24 februari  2024, 13.00 uur - 18.00 uur

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

Inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" waarin alle types uitgebreid worden beschreven - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 297,- 


Ben je er klaar voor?

Ontdek het geheim van TypeDiscovery en leer hoe je succesvolle relaties creëert:

  • Hoe je naar jezelf en een ander kunt kijken, op een manier zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Als je met compleet andere ogen naar de ander kijkt, kun je aan het uiterlijk karaktereigenschappen afleiden.
  • Je gaat jezelf opnieuw leren kennen. Je kijkt verder dan je persoonlijkheid en je wordt je bewust van je essentie, van wie je in de kern bent.
  • Je ontdekt hoe je kunt zien wat de gebruiksaanwijzing is van je collega’s, klanten & cliënten, en je teamleden & leidinggevende. Hierdoor kun je iemand op de juiste manier benaderen.
  • Hoe je vanuit jouw menstype succesvol kunt zijn in je persoonlijke en zakelijke relaties. En hoe je soepel een waardevolle verbinding maakt.
  • Hoe je een comfortabele sfeer creëert waardoor iemand zich sneller op z’n gemak voelt. Hierdoor worden zakelijke en privé doelen sneller bereikt.
  • Dit en nog veel meer…

Lees hier inspirerende verhalen van deelnemers die jou voorgingen

Tools om relaties te verbeteren

Ik heb deze workshop als erg interessant ervaren en ik heb heel veel geleerd. Als je weet welk type je bent en weet welk type de ander is kun je iemand beter begrijpen. Je kunt makkelijker iemand accepteren en krijgt tools om relaties en samenwerking te verbeteren.

Judith Jansens

Gezellige en leerzame workshop

Ik vond het een gezellige en leerzame workshop. Leuk dat mensen naar elkaar toetrekken door nieuwsgierigheid van
wie welk type is. Goede aanvulling op het boek. Nu snel oefenen en in de praktijk toepassen.

Erik Lammers

Werken in groepjes geeft sneller inzichten

Doordat ik het boek al gelezen had, kreeg ik bevestiging voor wat ik al had ontdekt. Ik vond het erg leuk om op deze manier eens anders naar mezelf en anderen te kijken dan ik normaal doe. De sfeer was goed en het werken in groepjes geeft sneller inzichten. Het is interessant om in de praktijk te ontdekken welk type je bent, maar ook te zien welk type de ander is en het karakter ‘te zien’.

Maja Landeweer

Zeer behulpzame kennis

Monica geeft een leuke interactieve workshop over menstypes. Als je van de buitenkant af mensen wilt kunnen 'lezen' of inschatten dan kan dit zeer behulpzame kennis zijn. Monica legt aan de hand van voorbeelden uit waar je op moet letten en hoe je moet kijken. En je gaat inderdaad om je heen kijken of je mensen herkent. Haar boek kan helpen om het later allemaal nog eens terug te lezen.

Annelies Bouwhuis

Super leerzame ontdekkingsreis

Geweldige workshop! Een super leerzame ontdekkingsreis met veel eye-openers. Interessant om te ontdekken dat het idee dat ik over mezelf had en welk type ik ben, anders bleek te zijn dan ik dacht. Leuk, om op een andere manier naar mensen te kijken. Ik vind het fijn en rustgevend om te weten waarom het met de een wel, en met de ander niet klikt. Hierdoor probeer ik geen relaties goed te houden die niet zullen werken.

Madeleine

Een indrukwekkende workshop

Ik vond het een indrukwekkende workshop. De materie is interessant en de oefeningen zijn leuk. Wat je leert helpt je te ontdekken welk type je bent en wat voor type anderen zijn. Dit helpt je bij het aangaan van (zakelijke en privé) relaties.

Bertil Schaart

Waarom is TypeDiscovery uniek?

TypeDiscovery is een systeem waarmee je op een snelle en eenvoudige manier zelfinzicht krijgt inzicht in de ander. Hierdoor kun je succesvolle relaties creëren. Het is gebaseerd op de typologie van menstypes. Kennis van deze types geeft je een sterke basis voor goede samenwerking en optimaal functioneren van jezelf.

Het is vernieuwend, omdat je in een oogopslag aan uiterlijk karaktereigenschappen kunt afleiden. Het is een methode die praktisch toepasbaar is. De ander hoeft geen lange vragenlijsten met persoonlijke voorkeuren in te vullen.

Je ontdekt de diepere betekenis achter het gedrag van de ander en kunt daarop inspelen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen met behulp van de dertien menstypes, hun basiskarakter en gedragsstijl.

Over Monica

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating expert en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ Met haar nieuwe concept TypeDating helpt ze singles om de ideale partner te vinden. Het is haar doel om bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier.

De typologie van MensTypes is niet alleen bruikbaar bij het vinden van een partner, maar ook bij het creëren van harmonieuze, sterke relaties. Met haar TypeDiscovery methode helpt ze mensen om succesvolle relaties en samenwerking te creëren.

Ze gelooft dat echte verbinding het begin is van succesvolle relaties. En dat de kwaliteit van onze, persoonlijke en zakelijke, relaties wordt beïnvloed door de manier waarop wij reageren op de ander en de ander op ons. Door meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander heb je invloed op de kwaliteit van je relaties.

In haar praktische workshops leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je TypeDiscovery in de praktijk toepast. Je ontdekt niet alleen wat je eigen psychologische voorkeuren zijn, maar ook de gebruiksaanwijzing van de ander. Door snel in verbinding te komen met de ander heb je meer grip op de gewenste resultaten.

Tweedaagse Workshop TypeDiscovery

Zaterdag 17 en zaterdag 24 februari 2024, 13.00 uur - 18.00 uur

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

Inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" waarin alle types uitgebreid worden beschreven - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 297,-