MT-TypeDiscovery

MT-TypeDiscovery

"Creëer Top Relaties & 
Succesvolle Samenwerking" 

Hoe verbeter je de relatie, samenwerking en communicatie met je collega’s, teamleden, werknemers of klanten? Hoe behaal je de resultaten die je voor ogen hebt, omdat je bekwaam bent in tactvol omgaan met mensen? Hoe krijgt je meer effect en invloed op klanten omdat je zijn/haar onuitgesproken wensen en zorgen begrijpt?

Je leert het allemaal in de leuke en inspirerende workshop MT-TypeDiscovery.
In het leven draait het om relaties en succesvol omgaan met anderen. Goed kunnen omgaan met mensen is een kunst en geen wetenschap. In deze workshop leer je hoe ook jij deze belangrijke vaardigheid onder de knie kunt krijgen.

Naast vakkennis en vaardigheden is mensenkennis een belangrijke succesfactor.
Producten en diensten kunnen niet zichzelf leveren, daar zijn mensen voor nodig.
Zorg dat je je concurrentie voor bent, doordat je de gebruiksaanwijzing kent van de persoon die je tegenover je hebt.

Of je nu met klanten werkt of collega’s hebt, of je nu teamleider bent of zakenrelaties hebt, of je nu veel of weinig mensenkennis hebt: het is ALTIJD een goed moment om je te verdiepen in samenwerking en relaties.

Herken je dit?

 • Je hebt een leuke baan en je hebt het naar je zin op je werk. Alleen, het samenwerken met sommige collega’s wil maar niet lukken. Dat is jammer, want je merkt dat dit soms ten koste gaat van je werkplezier.
 • Of je geeft leiding aan een leuk team, maar de samenwerking is niet altijd optimaal. Je bent hier niet blij mee, omdat je voelt dat dit je stress geeft.
 • Je wilt sterke (klanten)relaties opbouwen. Je hebt mensenkennis en toch heb je het gevoel dat je niet altijd kunt aansluiten op de behoefte van je klant.

Je leert in deze inspirerende workshop

 • Hoe je door meer zelfkennis je gedrag en communicatie makkelijk kunt aanpassen. Zo maak je snel verbinding met anderen om sterke en effectieve relaties en samenwerkingen te creëren.
 • Hoe je de gebruiksaanwijzing van je collega’s, werknemers of klanten ontdekt. Zo kun je iemand beter inschatten, je benadering afstemmen en de kans op een duurzame relatie vergroten.
 • Hoe je aan uiterlijk ontdekt welk type je bent en zo ook in een oogopslag andere types kunt herkennen. Hierdoor weet je meteen, in grote lijnen, wat het karakter van iemand is.
 • Hoe je een comfortabele omgeving creëert waardoor je een klant sneller voor je wint of collega’s en teamleden inspireert zodat ze graag de ‘extra mile’ willen doen.
 • Hoe je door je gedrags- en communicatiestijl aan te passen meer invloed hebt op je gewenste (verkoop-)resultaten.

Workshop MT-TypeDiscovery

Zaterdag 4 maart 2023, 14.15u - 18.00u

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag
Wil je deze workshop binnen jouw bedrijf plaats laten vinden, neem dan even contact op.

Inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" waarin alle types uitgebreid worden beschreven - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 147,-

Deze workshop is echt iets voor jou, als je...

 • Als je 1-op-1 relaties belangrijk vindt en het beste uit jezelf wilt halen.
 • Graag beter wilt samenwerken met je collega’s, maar niet precies weet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen
 • Goede werkrelaties hebt en graag wilt zorgen dat het zo blijft, of zelfs beter wordt

Ik vond het een zeer verhelderende workshop en ik ben een beter docent geworden sinds ik menstypes toepas op mijn werk. Ik begrijp de persoonlijke behoefte van mijn leerlingen beter en irriteer me minder aan bepaald gedrag.

Het contact tussen de leerlingen en mij is verbeterd. Ik zet nu een leerling in ‘zijn/haar natuurlijke talent’ en daag hem/haar uit om zijn onnatuurlijke kwaliteiten, buiten de comfortzone, te ontwikkelen.

Silas Weinert

Geweldige workshop! Een super leerzame ontdekkingsreis met veel eye-openers. Interessant om te ontdekken dat het idee dat ik over mezelf had en welk type ik ben, anders bleek te zijn dan ik dacht.

Leuk, om op een andere manier naar mensen te kijken. Ik vind het fijn en rustgevend om te weten waarom het met de een wel, en met de ander niet klikt. Hierdoor probeer ik geen relaties goed te houden die niet zullen werken.

Madeleine

Ik vond het een indrukwekkende workshop. De materie is interessant en de oefeningen zijn leuk.

Wat je leert helpt je te ontdekken welk type je bent en wat voor type anderen zijn. Dit helpt je bij het aangaan van (zakelijke en privé) relaties.


Bertil Schaart

Wat is MT-TypeDiscovery

MT-TypeDiscovery is een systeem waarmee je op een snelle en eenvoudige manier zelfinzicht krijgt, succesvolle relaties en effectieve samenwerking kunt bevorderen. Dit systeem is gebaseerd op de typologie van menstypes en geeft je een sterke basis voor goede samenwerking en optimaal functioneren van jezelf. Het is een methode die praktisch toepasbaar is.

Je kunt het direct gebruiken en je gesprekspartner hoeft niet van te voren lange vragenlijsten in te vullen. Door te observeren herken je welk type iemand is en weet je meteen meer over het karakter van die persoon.

Je ontdekt de diepere betekenis achter het psychologische voorkeursgedrag van de ander en kunt daarop inspelen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen met behulp van de dertien menstypes, hun basiskarakter en gedragsstijl.

Elk menstype heeft gedragsvoorkeuren. Deze bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Een van de grootste voordelen van het kunnen herkennen van menstypes en weten welke karaktereigenschappen een type heeft, is dat je in staat bent vaker oorzaak – gevolg te doorzien. Je wordt hier niet meer door verrast. Gedrag is voorspelbaar geworden en je kunt hierop anticiperen.

Wat zeggen anderen over de workshop?

Ik vond het een gezellige en leerzame workshop.

Leuk dat mensen naar elkaar toetrekken door nieuwsgierigheid van wie welk type is. Goede aanvulling op het boek. 

Nu snel oefenen en in de praktijk toepassen.

Erik Lammers

Ik heb deze workshop als erg interessant ervaren en ik heb heel veel geleerd.

Als je weet welk type je bent en weet welk type de ander is kun je iemand beter begrijpen.

Je kunt makkelijker iemand accepteren en krijgt tools om relaties en samenwerking te verbeteren.

Judith Jansens

Doordat ik het boek al gelezen had, kreeg ik bevestiging voor wat ik al had ontdekt. Ik vond het erg leuk om op deze manier eens anders naar mezelf en anderen te kijken dan ik normaal doe. De sfeer was goed en het werken in groepjes geeft sneller inzichten. Het is interessant om in de praktijk te ontdekken welk type je bent, maar ook te zien welk type de ander is en het karakter ‘te zien’.

Maja Landeweer


Over Monica

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating coach en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ Ze is ervan overtuigd dat haar nieuwe concept TypeDating singles helpt om de ideale partner te vinden. Het is haar doel om bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier.

Als bedenker van MT-TypeDiscovery wil ze hiermee mensen helpen top relaties en succesvolle samenwerking te creëren. Ze is van mening dat de kwaliteit van onze, persoonlijke en zakelijke, relaties wordt beïnvloed door de manier waarop wij reageren op de ander en de ander op ons. Door meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander heb je invloed op de kwaliteit van je relaties.

In haar praktische workshops leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je MT-TypeDiscovery in de praktijk kunt toepassen. Je ontdekt niet alleen wat je eigen psychologische voorkeuren zijn, maar ook de gebruiksaanwijzing van de ander. Door snel in verbinding te komen met de ander heb je meer grip op je gewenste resultaat.

Workshop MT-TypeDiscovery

Zaterdag 4 maart 2023, 14.15u - 18.00u

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag
Wil je deze workshop binnen jouw bedrijf plaats laten vinden, neem dan even contact op.

Inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" waarin alle types uitgebreid worden beschreven - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 147,-