Workshop TypeDiscovery

“Ontdek het geheim van succesvolle relaties”

Het lukt je niet om de relatie met je collega te verbeteren. Jullie begrijpen elkaar niet…alsof jullie van een andere planeet komen.
 
In je privéleven loopt het niet altijd soepel. Je hebt een leuke vriendengroep en toch snappen jullie elkaar soms niet en daardoor ontstaat er meer gedoe dan jullie zouden willen.

Leiding geven en samenwerken met je team loopt niet altijd harmonieus. Jullie hebben allemaal hetzelfde doel. Toch lijkt het alsof iedereen een andere manier heeft om het aan te pakken. En weinig begrip heeft voor de ander. Dit geeft onnodig veel irritatie.

Dit kan anders...

In het leven draait het om relaties en succesvol omgaan met anderen. Goede relaties zijn essentieel voor je welzijn en geluksgevoel. Meerdere studies geven aan dat de kwaliteit van je relaties een positief effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid.
 
In de workshop TypeDiscovery krijg je een diep inzicht in jezelf. En je leert andere mensen beter begrijpen, zodat een goede band creëren moeiteloos gaat. Het is een praktisch hulpmiddel bij het opbouwen van harmonieuze, duurzame relaties.

Herken je dit?

 • Je hebt een leuke baan. Alleen, het samenwerken met sommige collega’s zorgt voor irritatie. Dat is jammer, want je merkt dat dit soms ten koste gaat van je werkplezier.
 • Je geeft leiding aan een leuk team, maar de samenwerking is moeizaam. Je bent hier niet blij mee, omdat je voelt dat dit je stress geeft.
 • Je hebt al een tijdje een nieuwe partner, alleen de relatie met je schoonfamilie loopt nog steeds stroef. Het lijkt alsof je niets goed kan doen. Jullie begrijpen elkaar vaak verkeerd en dat geeft spanning.

Dit kun je voorkomen...

Ontdek het geheim van TypeDiscovery en leer hoe je je relaties naar de next level brengt:

 • Word onweerstaanbaar, omdat je de gebruiksaanwijzing van de ander kent.
 • Word een magneet voor de juiste mensen, want je weet met wie je een klik zult hebben.
 • Word de beste versie van jezelf, omdat je ontdekt wie je in essentie bent.

Ben je er klaar voor?

Wat je gaat leren...

 • Hoe je naar jezelf en een ander kunt kijken, op een manier zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Hierdoor kun je aan het uiterlijk karaktereigenschappen afleiden.
 • Je gaat jezelf opnieuw leren kennen. Je kijkt verder dan je persoonlijkheid en wordt je bewust van je essentie.
 • Je ontdekt hoe je kunt zien wat de gebruiksaanwijzing is van je vrienden, je collega’s en de mensen om je heen. Hierdoor kun je iemand op de juiste manier benaderen.
 • Hoe je vanuit jouw menstype succesvol kunt zijn in je persoonlijke en zakelijke relaties. En hoe je moeiteloos een waardevolle verbinding kunt maken.
 • Hoe je een comfortabele sfeer creëert waardoor iemand zich sneller op z’n gemak voelt. Hierdoor worden zakelijke en privé doelen sneller bereikt.

Dit en nog veel meer…

Waarom is TypeDiscovery uniek

TypeDiscovery is een systeem waarmee je op een snelle en eenvoudige manier zelfinzicht krijgt en succesvolle relaties kunt creëren. Het is gebaseerd op de typologie van menstypes en het geeft je een sterke basis voor goede samenwerking en optimaal functioneren van jezelf.

Het is vernieuwend, omdat je in een oogopslag aan uiterlijk karaktereigenschappen kunt afleiden. Het is een methode die praktisch toepasbaar is. De ander hoeft geen lange vragenlijsten met persoonlijke voorkeuren in te vullen.

Je ontdekt de diepere betekenis achter het gedrag van de ander en kunt daarop inspelen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen met behulp van de dertien menstypes, hun basiskarakter en gedragsstijl.

Wat zeggen anderen over de workshop?

Ik vond het een gezellige en leerzame workshop.

Leuk dat mensen naar elkaar toetrekken door nieuwsgierigheid van wie welk type is. Goede aanvulling op het boek. 

Nu snel oefenen en in de praktijk toepassen.

Erik Lammers

Ik heb deze workshop als erg interessant ervaren en ik heb heel veel geleerd.

Als je weet welk type je bent en weet welk type de ander is kun je iemand beter begrijpen.

Je kunt makkelijker iemand accepteren en krijgt tools om relaties en samenwerking te verbeteren.

Judith Jansens

Doordat ik het boek al gelezen had, kreeg ik bevestiging voor wat ik al had ontdekt. Ik vond het erg leuk om op deze manier eens anders naar mezelf en anderen te kijken dan ik normaal doe. De sfeer was goed en het werken in groepjes geeft sneller inzichten. Het is interessant om in de praktijk te ontdekken welk type je bent, maar ook te zien welk type de ander is en het karakter ‘te zien’.

Maja Landeweer

Ik vond het een zeer verhelderende workshop en ik ben een beter docent geworden sinds ik menstypes toepas op mijn werk. Ik begrijp de persoonlijke behoefte van mijn leerlingen beter en irriteer me minder aan bepaald gedrag.

Het contact tussen de leerlingen en mij is verbeterd. Ik zet nu een leerling in ‘zijn/haar natuurlijke talent’ en daag hem/haar uit om zijn onnatuurlijke kwaliteiten, buiten de comfortzone, te ontwikkelen.

Silas Weinert

Geweldige workshop! Een super leerzame ontdekkingsreis met veel eye-openers. Interessant om te ontdekken dat het idee dat ik over mezelf had en welk type ik ben, anders bleek te zijn dan ik dacht.

Leuk, om op een andere manier naar mensen te kijken. Ik vind het fijn en rustgevend om te weten waarom het met de een wel, en met de ander niet klikt. Hierdoor probeer ik geen relaties goed te houden die niet zullen werken.

Madeleine

Ik vond het een indrukwekkende workshop. De materie is interessant en de oefeningen zijn leuk.

Wat je leert helpt je te ontdekken welk type je bent en wat voor type anderen zijn. Dit helpt je bij het aangaan van (zakelijke en privé) relaties.


Bertil Schaart

Over Monica

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating coach en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ Ze is ervan overtuigd dat haar nieuwe concept TypeDating singles helpt om de ideale partner te vinden. Het is haar doel om bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier.

Als bedenker van MT-TypeDiscovery wil ze hiermee mensen helpen top relaties en succesvolle samenwerking te creëren. Ze is van mening dat de kwaliteit van onze, persoonlijke en zakelijke, relaties wordt beïnvloed door de manier waarop wij reageren op de ander en de ander op ons. Door meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander heb je invloed op de kwaliteit van je relaties.

In haar praktische workshops leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je MT-TypeDiscovery in de praktijk kunt toepassen. Je ontdekt niet alleen wat je eigen psychologische voorkeuren zijn, maar ook de gebruiksaanwijzing van de ander. Door snel in verbinding te komen met de ander heb je meer grip op je gewenste resultaat.

Workshop TypeDiscovery

3 juni & 10 juni 2023 14:00-18:00 uur

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag
Wil je deze workshop binnen jouw bedrijf plaats laten vinden, neem dan even contact op.

Inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" waarin alle types uitgebreid worden beschreven - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 297,-  € 247,- (t/m 30 april vroegboekkorting)