Hi, ik ben Monica

Toen de typologie van MensTypes op mijn pad kwam, dacht ik: ‘dit moeten meer mensen weten.’ Ik was meteen enthousiast. En kon dus niet wachten deze typologie te bestuderen, en te leren van experts die deze kennis al gebruikten voor hun persoonlijke ontwikkeling. Ik wist dat ik iets had gevonden wat bijzonder was en wilde dat delen met anderen.

De boeken over MensTypes heb ik bestudeerd. Ik heb geoefend in de praktijk en ben gaan experimenteren in mijn eigen relatie(s). Ik stond wel voor een uitdaging, want deze eeuwenoude kennis uit het stof halen was best een klus. Maar ik was geraakt door deze theorie en hoe het klopt in de praktijk. Daardoor was ik vastbesloten een methode te ontwikkelen om deze materie makkelijk toepasbaar te maken.

Ik ontdekte ook dat we een “ideale liefdespartner hebben” en ben dat gaan onderzoeken in mijn eigen relatie. Deze was inmiddels stressvol geworden. En er waren issues waar we niet mee konden dealen.

Door trainingen op het gebied van o.a. NLP, DISC-types, Enneagram en Lichaamscommunicatie werd mij al veel duidelijk. Maar toen MensTypes op mijn pad kwam, ging er pas echt een wereld voor me open. Zoveel puzzelstukjes vielen op hun plek. En ik ben dankbaar voor wat de typologie van MensTypes heeft betekend voor mijn eigen relatie.

Ik stond in de startblokken om deze kennis te delen. En met veel plezier schreef ik de boeken: “Kijk! Helemaal jouw type” en “Jij past echt bij mij.” Ik geef lezingen, workshops en persoonlijke consults. Ik schrijf columns voor Televizier online, over het succesvolle datingprogramma “Boer zoekt vrouw”. Hoe je ziet of iemand echt bij je past én waarom. Ik wilde dat iedereen wist over MensTypes en hoe het je leven kan veranderen.

Na het schrijven van mijn boeken ontwikkelde ik TypeDating en TypeDiscovery. Met het nieuwe datingconcept “TypeDating”, hoop ik singles die een relatie willen te kunnen helpen. En met de methode “TypeDiscovery” wil ik je leren wat het geheim is van succesvolle relaties. In je privéleven en je zakelijke leven.

Ik hoop je te inspireren. Ik weet zeker dat MensTypes je eye-openers zal geven, je kijk op mensen zal veranderen en je leven positief zal beïnvloeden.

Monica Wardenaar