Vind je ideale partner


Je bent single en je bent blij met je leven. Toch voel je soms pijn als je er aan denkt dat je misschien altijd alleen blijft. Dat je die speciale persoon met wie je leuke leven nog leuker zou zijn niet zal vinden.

Je vraagt je weleens af of het aan jou ligt, of er iets mis is met jou. Want alle keren dat je dacht dat je jouw ideale partner had gevonden bleek dat niet zo te zijn. Je bent het zat telkens te vallen voor ‘de verkeerde’ en begint er een beetje moedeloos van te worden.

Meld je aan voor de inspiratie-mail en ontvang direct
gratis hoofdstukken uit het boek ‘Jij past écht bij mij’


Het geheim van de klik

Er zijn twee types die het best bij je passen en met wie de kans op een superrelatie het grootst is. Met het type dat je zelf bent, omdat je veel dezelfde karaktereigenschappen hebt. En met je tegenpool, iemand die jou aanvult omdat jullie karakters een match zijn.

Met deze twee types heb je een ‘magische klik’ die je direct herkent als je elkaar ontmoet. Jullie voelen een echte klik en begrijpen elkaar snel. Jullie hebben ‘iets speciaals’: een bepaald gevoel, een contact wat vanzelfsprekend is en moeiteloos verloopt.

“Relationships are like electric currents! Wrong connections will give you shocks throughout your life … but the right ones will light up you life.”


Herken je ideale match aan het uiterlijk

In een relatie is het belangrijk dat naast lichamelijke aantrekkingskracht ook karakters bij elkaar passen. Met MensTypes zie je in een oogopslag welk type iemand is en wat zijn/haar basiskaraktereigenschappen zijn. Als je deze vaardigheid beheerst hoef je geen tijd meer te steken in dates met mensen die eigenlijk niet met jou matchen. Dit kan de zoektocht naar je ideale partner behoorlijk versnellen.

Je hoeft geen ingewikkelde vragen te stellen of uren te observeren. Als je kijkt naar het uiterlijk herken je menstypes meteen, net zoals je nu direct het verschil tussen een Poedel en een Herder ziet. Bij hondenrassen zegt het uiterlijk iets of het karakter van de hond en zo werkt het ook bij mensen.

“You can always find someone, it's just finding the right one.”


~ Meera Syal

Bestel nu het boek en ontvang

  • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
  • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,50 verzendkosten
  • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap