In Love

Je bent single. Je bent happy met je leuke leven en je lieve vrienden. Toch mis je iets …Het is best ongezellig om na een tof feestje alleen thuis te komen. Je leuke leven zou nog leuker zijn als je het kan delen met die speciale persoon die bij jou hoort. Iemand met wie je samen kunt lachen en huilen.
 
Aan de buitenwereld laat je het niet merken, maar soms mis je die arm om je heen of die schouder om op te huilen. En je vraagt je weleens af of je de partner van je dromen ooit gaat tegenkomen. Want waarom hebben de mensen om je heen wel een relatie en val jij telkens voor de verkeerde.

Meld je aan voor de inspiratie-mail en ontvang direct
gratis hoofdstukken uit het boek ‘Jij past écht bij mij’

Herken je ideale partner aan het uiterlijk

MensTypes herken je aan het uiterlijk. En het uiterlijk vertelt je gelijk meer over de karaktereigenschappen van iemand. Net zoals je een poedel kunt onderscheiden van een labrador, zo herken je ook de verschillende menstypes. En net zoals je bij honden aan het uiterlijk kunt afleiden wat het karakter is, zo is dat ook mogelijk bij menstypes. 

“Relationships are like electric currents! Wrong connections will give you shocks throughout your life … but the right ones will light up you life.”

Kies voor iemand die bij je past

Steeds weer is het een teleurstelling om er achter te komen dat je nieuwe liefde tegenvalt. Dat jullie eigenlijk niet bij elkaar passen.
 
Met MensTypes ontdek je welk type je bent en welk type het best bij je past. Er zijn twee types die het best bij je passen. En met wie je de meeste kans hebt op een duurzame superrelatie. Dat zijn een zelfde type als jij en je tegenpool, je zogenaamde ‘maximale aantrekking.’ Types die een maximale aantrekking hebben tot elkaar, staan tegenover elkaar op het enneagram.
 
Met iemand die hetzelfde type is als jij matcht het, omdat jullie dezelfde karaktereigenschappen hebben. En je maximale aantrekking is een goede match, omdat jullie karakters elkaar aanvullen.

“You can always find someone, it's just finding the right one.”

~ Meera Syal

Het geheim van de klik

Als je iemand ontmoet die hetzelfde type is als jij, voel je direct een klik. Dit heb je ook met je maximale aantrekking. Je kunt dit vergelijken met iemand die je op een verjaardag ontmoet en waarmee je een leuk gesprek hebt…”het klikte gewoon”

Wanneer je deze klik voelt weet je dat jullie karakter een match is. Je weet dat jullie bij elkaar passen. Je krijgt natuurlijk geen romantische gevoelens voor iedereen die je maximale aantrekking is, of hetzelfde type als jij. Maar als karakters bij elkaar passen is de basis goed voor een liefdesrelatie, een vriendschap of een succesvolle werkrelatie.

Vind je ideale partner

MensTypes helpt je om in een oogopslag te zien welk type iemand is en of jullie een goede match zijn. Als je deze vaardigheid beheerst, kun je voorkomen om voor de verkeerde te gaan. Je verliest geen tijd meer aan dates die niet echt met jou matchen.
En dit versnelt de zoektocht naar je ideale partner.

Bestel nu het boek en ontvang

  • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
  • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,75 verzendkosten
  • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap