Jij Past Echt Bij Mij

“Een boek waarin je in 3 stappen ontdekt hoe je je ideale partner herkent
en sneller iemand vind die écht bij je past"

 • Jouw perfecte match
  Val jij steeds voor de verkeerde? Dat hoeft niet meer. Door anders te kijken naar een potentiële geliefde, kan je zien of iemand een echte match is.
 • Het geheim van de klik
  Wil je geen kostbare tijd meer verliezen aan daten met iemand die het weer niet helemaal is? Ontdek nu het geheim van de klik. En hoe je direct ziet of iemand bij je past. 
 • Vind je ideale partner
  Klaar met teleurstellingen en mislukte dates? Dan is het tijd om het anders aan te pakken. En te merken dat er meer mogelijke partners rondlopen dan je denkt.

"


Ontzettend handig, inspirerend en praktisch boek dat je kunt gebruiken bij het vinden van je ideale partner. Maar je kunt het ook zakelijk gebruiken. Want als je aan iemands uiterlijk al kunt zien of hij of zij bij je past of juist helemaal niet, geeft dat inzicht. Door dit boek ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen. Een nieuwe manier van kijken! Wat mij betreft een aanrader.Maureen

"


Door het boek kwam ik erachter dat het type waar ik op viel niet het type was dat het beste bij me paste. Toen ik de foto van Thijs op de datingsite zag, zag ik dat hij een geschikte partner kon zijn maar ik twijfelde nog omdat het niet het type was waar ik normaal op val. Toch zijn we gaan daten en het werd steeds leuker. Het voelt echt anders dan met andere vriendjes. We zijn beste maatjes en over belangrijke dingen denken we hetzelfde.


Evelien Lamers

"


Ik ben blij dat ik mijn ideale partner kan herkennen want dat scheelt me veel tijd. Ik stop geen energie meer in iemand die niet mijn type is, ook al vind ik haar nog zo aantrekkelijk.


Het is geweldig dat ik van te voren kan zien met wie ik een echte klik zal hebben en dat ik weet dat onze karakters bij elkaar passen.


Rogier Steyvers

 Bestel nu het boek en ontvang:

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,75 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap

Vind je Ideale Partner

Is dit herkenbaar?

Je bent blij met je leuke leven, maar soms mis je die ene speciale persoon. Je vraagt je af of het aan jou ligt dat je de liefde van je leven nog niet hebt gevonden. Je begint aan jezelf te twijfelen en je denkt dat je niet leuk of aantrekkelijk genoeg bent.

Ga je steeds voor de verkeerde? En kom je er te laat achter dat jullie niet bij elkaar passen. Dat jullie karakters te verschillend zijn.

Je hebt het helemaal gehad met teleurstellende dates? Want na gezellig chatten blijkt iemand in real life weer enorm tegen te vallen. 


Dit is de snelste manier om te zien of iemand écht bij je past

Ook jij kunt meteen zien of iemand een goede match is voor jou. Als je op een andere manier naar uiterlijk kijkt zie je gelijk of iemand de juiste partner voor je kan zijn. Hierdoor vind je sneller "jouw ware".

In dit boek ontdek je hoe je stap voor stap leert zien of iemand bij je past.

Als je met andere ogen kijkt, zie je wat voor menstype iemand is. Zo herken je direct de types die een goede match zijn voor jou.

Verlang je naar een relatie met iemand die écht bij jou past? Lees dan dit boek, want het zal je zoektocht naar je ideale partner versnellen.


Dit boek laat je stap voor stap precies zien wat nodig is om succesvol jouw ideale partner te herkennen én te vinden. Je leest over…

 • Een partner die bij je past (blz. 8)
 • Stop met zoeken naar ‘de ware’ (blz. 14)
 • Verliefd zijn maakt blind (blz.20)
 • Het geheim van ‘de klik’ (blz. 24)
 • Herken je ideale partner (blz. 32)
 • De 7 klassieke types (blz. 60)
 • De 6 gecombineerde types (blz. 116)
 • Ontdek of jullie een goede match zijn (blz. 144)
 • Weet wat je wilt en vind sneller je droompartner (blz. 156)
 • Vind iemand die bij je past (blz. 166)
 • Een eeuwenoude typologie (blz.180)

Wat Anderen Zeggen Over “Jij Past Echt Bij Mij”

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het leest makkelijk weg en je kunt het snel toepassen in de praktijk. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen als het gaat om de bekende vraag waarom het niet werkte met mijn ex-partner. Ze was gewoon niet de juiste persoon en na dit gelezen te hebben voelde ik me niet meer schuldig.


Alex Schoppen

Ik ben fan! Wat een heerlijk boek is dit. Het leest als een trein en ik had het binnen no time uit. Mooie quotes, leuk en duidelijk geschreven. Grappig. Verfrissend.
De opmaak vind ik heel mooi. En waar ik het meest blij van word: dit boek staat bomvol dingen die ik nog niet wist. Monica’s boek zorgt ervoor dat ik totaal anders naar liefdesrelaties kijk. Ik heb het ook meteen in de praktijk gebracht en let nu op hele andere dingen bij het online daten en het vinden van mijn ideale man. Diep van binnen had ik altijd al het gevoel dat het vinden van mijn Grote Liefde anders kon en mocht, en dit boek bevestigt dit alleen maar. Dikke aanrader voor iedereen die ooit verliefd is geweest of het hoopt te worden.


Suzanne Beukema

Ik heb veel dating ervaring waarbij het eerst lang schieten met hagel was. Daardoor heb ik wel veel over mezelf geleerd. Hoe ik reageerde op types en vooral wat ik níet wil. Hierdoor heb ik ook mijn profiel aan kunnen scherpen, ook mijn zoekprofiel. Dit werkt nu deels maar door de kennis uit Monica’s boek, zie ik in dat ik vooral pure Mars-types aantrek en dat dat niet ideaal is. Dat een gecombineerd type beter bij mij past. En wat ik al een tijdje voelde is, gelijkgestemdheid is heel belangrijk, maar chemie ook. Dus ik date nu gerichter en nog bewuster. Het leuke is dat ik op straat en overal types beter kan plaatsen. Het is heel frappant en ook een goede oefening! Ook om de achterliggende relaties nog eens langs de meetlat van de menstypes te leggen en waarom het mis is gegaan. Ik ben zeer hoopvol om nu ‘een’ ware tegen te komen!


Leni Minderhoud

Ik zag het boek bij een vriendin en ik dacht ‘ dat kan toch niet: aan uiterlijk zien of iemand bij je past’. Maar ik was toch nieuwsgierig en heb het boek geleend. Ik werd steeds enthousiaster toen ik het las want ik herkende veel dingen. Heel goed boek en ik ben blij dat ik het gelezen heb. Ik begrijp meer van mezelf en ook waarom sommige relaties niet werkten. Ik ben nu weer begonnen met daten en kijk nu eerst of iemand mijn type is.

A. Koster

Heel leuk en herkenbaar boek! Ik kon zien dat mijn vriendin volgens deze methode echt bij mij past. Door de foto’s en beschrijvingen van de verschillende types zie je de verschillen tussen de types. Het is grappig om te ontdekken welk type ik zelf ben, mijn vriendin, familie en vrienden.

Martijn Wessels

Over de auteur

Monica Wardenaar is relatiedeskundige, TypeDating expert en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’

Ze is gefascineerd door het gedrag van mensen. De typologie van MensTypes zorgde voor eye-openers. Door op een andere manier naar zichzelf en haar partner te kijken kreeg ze antwoord op vele vragen. En omdat MensTypes zoveel impact had op haar relatie, was ze vastbesloten deze kennis toepasbaar te maken voor een groter publiek. Dat heeft geleid tot het schrijven van “Jij past écht bij mij.”

Met dit boek wil zij singles helpen bij het vinden van de ideale partner, haar steentje bijdragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Al vele mensen heeft ze geholpen om zelf te ontdekken of iemand de juiste partner is.

Met TypeDating heeft Monica een bijzondere methode ontwikkeld die uniek is in Nederland. Ze is ervan overtuigd dat je door deze methode weet en ziet of iemand een goede match is. Je hoeft niet meer voor de verkeerde te kiezen en je vergroot de kans op een superrelatie, met iemand die echt bij je past.

Bestel nu het boek en ontvang:

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,75 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap