Jij Past Echt Bij Mij

“Ontdek in 3 stappen hoe je ziet of iemand echt
bij je past en vind sneller jouw ideale partner”

“Ontdek in 3 stappen hoe je ziet of iemand echt
bij je past en vind sneller jouw ideale partner”

Een lief vinden die echt bij je past is niet altijd zo simpel als het lijkt. Iemand leuk en aantrekkelijk vinden betekent nog niet dat het een goede match is. Vaak blijkt uiteindelijk dat jullie niet bij elkaar passen, omdat jullie karakters te verschillend zijn.

Je bent klaar met teleurstellende dates en steeds maar weer kiezen voor de verkeerde. Voor jou heb ik dit boek geschreven!
Stap voor stap laat ik je zien hoe je jouw ideale partner herkent. En hoe je ontdekt of iemand echt bij je past.


Bestel nu het boek en ontvang:

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,75 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap

"


Handig en praktisch boek


Ontzettend handig, inspirerend en praktisch boek dat je kunt gebruiken bij het vinden van je ideale partner. Maar je kunt het ook zakelijk gebruiken. Want als je aan iemands uiterlijk al kunt zien of hij of zij bij je past of juist helemaal niet, geeft dat inzicht. Door dit boek ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen. Een nieuwe manier van kijken! Wat mij betreft een aanrader.Maureen

"


Het werd steeds leuker


Door het boek kwam ik erachter dat het type waar ik op viel niet het type was dat het beste bij me paste. Toen ik de foto van Thijs op de datingsite zag, zag ik dat hij een geschikte partner kon zijn maar ik twijfelde nog omdat het niet het type was waar ik normaal op val. Toch zijn we gaan daten en het werd steeds leuker. Het voelt echt anders dan met andere vriendjes. We zijn beste maatjes en over belangrijke dingen denken we hetzelfde.


Evelien Lamers

"


Het scheelt me tijd


Ik ben blij dat ik mijn ideale partner kan herkennen want dat scheelt me veel tijd. Ik stop geen energie meer in iemand die niet mijn type is, ook al vind ik haar nog zo aantrekkelijk.


Het is geweldig dat ik van te voren kan zien met wie ik een echte klik zal hebben en dat ik weet dat onze karakters bij elkaar passen.


Rogier Steyvers

Stel je voor ...

Dat je geen saaie en teleurstellende dates meer hebt. Alleen nog maar dates met gezellige en leuke potentiële liefdespartners. En dat je jouw ideale partner vindt, iemand die echt bij jou past. Die ene speciale persoon…die bij jou hoort en met wie je jouw leven wilt delen.

Dit hoeft niet langer een droom te zijn. Want met dit boek versnel je jouw zoektocht naar de ideale partner en vergroot je de kans op een langdurige, gelukkige relatie.

Dit is de snelste manier om te zien of iemand écht bij je past

Door op een andere manier naar het uiterlijk te kijken zie je meteen of iemand de juiste partner voor je kan zijn.

Als je let op gedrag en uiterlijk ontdek je of jullie karakters bij elkaar passen.

Leer met andere ogen te kijken en zie in een oogopslag wat voor menstype iemand is. Zo herken je direct de types die een goede match zijn voor jou.

Dit boek laat je stap voor stap precies zien wat nodig is om succesvol jouw ideale partner te herkennen én te vinden. Je leest over…

Dit boek laat je stap voor stap precies zien wat nodig is om succesvol jouw ideale partner te herkennen én te vinden. Je leest over…

 • Een partner die bij je past 
 • Stop met zoeken naar ‘de ware’ 
 • Verliefd zijn maakt blind 
 • Het geheim van ‘de klik’ 
 • Herken je ideale partner 
 • De 7 klassieke types 
 • De 6 gecombineerde types 
 • Ontdek of jullie een goede match zijn 
 • Weet wat je wilt en vind sneller je droompartner 
 • Vind iemand die bij je past 
 • Een eeuwenoude typologie 

Wat enthousiaste lezers vinden van het boek

"


Puzzelstukjes vallen op hun plek

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het leest makkelijk weg en je kunt het snel toepassen in de praktijk. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen als het gaat om de bekende vraag waarom het niet werkte met mijn ex-partner. Ze was gewoon niet de juiste persoon en na dit boek gelezen te hebben voel ik me niet meer schuldig.


Alex Schoppen

"


Ik ben fan

Wat een heerlijk boek is dit. Ik ben fan! Het leest als een trein en ik had het binnen no time uit. Mooie quotes, leuk en duidelijk geschreven. Grappig. Verfrissend.

De opmaak vind ik heel mooi. En waar ik het meest blij van word: dit boek staat bomvol dingen die ik nog niet wist. Monica’s boek zorgt ervoor dat ik totaal anders naar liefdesrelaties kijk. Ik heb het ook meteen in de praktijk gebracht en let nu op hele andere dingen bij het online daten en het vinden van mijn ideale man. Diep van binnen had ik altijd al het gevoel dat het vinden van mijn Grote Liefde anders kon en mocht, en dit boek bevestigt dit alleen maar. 


Dikke aanrader voor iedereen die ooit verliefd is geweest of het hoopt te worden.


Suzanne Beukema

"


Bewuster daten


Ik heb veel dating ervaring waarbij het eerst lang schieten met hagel was.  Daardoor heb ik wel veel over mezelf geleerd. Hoe ik reageerde op types en vooral wat ik níet wil. Door de kennis uit Monica’s boek, zie ik in dat ik vooral pure Mars-types aantrek en dat
dit niet ideaal is. Want een gecombineerd type past beter bij mij. En wat ik al een tijdje voelde is, gelijkgestemdheid is heel belangrijk,
maar chemie ook. Dus ik date nu gerichter en nog bewuster. Het leuke is dat ik op straat en overal types beter kan plaatsen. Het is heel frappant en ook een goede oefening! Ook om de
achterliggende relaties nog eens langs de meetlat van de menstypes te leggen en waarom het mis is gegaan. Ik ben zeer hoopvol om nu ‘een’ ware tegen te komen!


Leni Minderhoud

"


Heel herkenbaar


Ik zag het boek bij een vriendin en ik dacht "dat kan toch niet: aan uiterlijk zien of iemand bij je past". Maar ik was toch nieuwsgierig en heb het boek geleend. Ik werd steeds enthousiaster toen ik het las want ik herkende veel dingen. Heel goed boek en ik ben blij dat ik het gelezen heb. Ik begrijp meer van mezelf en ook waarom
sommige relaties niet werkten. Ik ben nu weer begonnen met daten en kijk nu eerst of iemand 'mijn type' is.


A. Koster

"


Mijn vriendin past bij mij

Heel leuk en herkenbaar boek! Ik kon zien dat mijn vriendin volgens deze methode echt bij mij past.

Door de foto’s en beschrijvingen van de verschillende types zie je de overeenkomsten en verschillen
tussen de menstypes.

Het is grappig om te ontdekken welk type ik zelf ben, mijn vriendin, familie en vrienden.


Martijn Wessels

"


Een eye-opener


Het boek is een echte eye-opener. Interessant om te zien dat er verschillende types mensen zijn en handig om deze “in hokjes te kunnen plaatsen.”  
Toen ik de zienswijze eenmaal doorhad lukte het me makkelijk om de verschillende types in mijn eigen omgeving te herkennen. Doordat ik mensen herken, kan ik hun gedrag en voorkeuren ook beter plaatsen. Dit zorgt voor meer empathie en een prettigere omgang.


Michelle

Over de auteur

Monica Wardenaar is relatiedeskundige, TypeDating expert en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’

Ze is gefascineerd door het gedrag van mensen. Toen de typologie van MensTypes op haar pad kwam, zorgde dit voor vele eyeopeners. Door met andere ogen naar zichzelf en haar partner te kijken kreeg ze antwoord op vele vragen. Omdat MensTypes zoveel positieve invloed had op haar relatie, was ze vastbesloten deze kennis toepasbaar te maken voor een groter publiek. Dat heeft geleid tot het schrijven van “Jij past écht bij mij.”

Met dit boek wil zij singles helpen bij het vinden van de ideale partner, haar steentje bijdragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Al vele mensen heeft ze geholpen om zelf te ontdekken of iemand de juiste partner is.

Met TypeDating heeft Monica een bijzondere methode ontwikkeld die uniek is in Nederland. De praktijk bewijst dat je door deze methode weet en ziet of iemand een goede match is. Je hoeft niet meer voor de verkeerde te kiezen en je vergroot de kans op een superrelatie, met iemand die echt bij je past.


Wacht niet langer, bestel nu "Jij past echt bij mij" en versnel je
zoektocht naar jouw ideale partner!

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,75 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap