Jij Past Echt Bij Mij

“Herken je ideale partner en
vind sneller iemand die echt bij je past”

 • Vind je ideale partner
  Je denkt nu misschien dat liefde op je pad moet komen, maar met 3 simpele stappen kan ook jij jouw ideale partner sneller vinden.
 • Het geheim van de klik
  Waarschijnlijk ben je het zat om er steeds achter te moeten komen dat je weer geen klik hebt met je date, maar je kunt in een oogslag zien of hij/zij een echte match voor je is.
 • Iemand die echt bij je past
  Je vraagt je wellicht af waarom je steeds op de verkeerde valt, toch kan ook jij van te voren zien of iemand echt bij je past.

"


Ontzettend handig, inspirerend en praktisch boek dat je kunt gebruiken bij het vinden van je ideale partner. Maar je kunt het ook zakelijk gebruiken. Want als je aan iemands uiterlijk al kunt zien of hij of zij bij je past of juist helemaal niet, geeft dat inzicht. Door dit boek ben ik ook meer over mezelf te weten gekomen. Een nieuwe manier van kijken! Wat mij betreft een aanrader.Maureen

"


Door het boek kwam ik erachter dat het type waar ik op viel niet het type was dat het beste bij me paste. Toen ik de foto van Thijs op de datingsite zag, zag ik dat hij een geschikte partner kon zijn maar ik twijfelde nog omdat het niet het type was waar ik normaal op val. Toch zijn we gaan daten en het werd steeds leuker. Het voelt echt anders dan met andere vriendjes. We zijn beste maatjes en over belangrijke dingen denken we hetzelfde.


Evelien Lamers

"


Ik ben blij dat ik mijn ideale partner kan herkennen want dat scheelt me veel tijd. Ik stop geen energie meer in iemand die niet mijn type is, ook al vind ik haar nog zo aantrekkelijk.


Het is geweldig dat ik van te voren kan zien met wie ik een echte klik zal hebben en dat ik weet dat onze karakters bij elkaar passen.


Rogier Steyvers

 Bestel nu het boek en ontvang:

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,50 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap

Vind je Ideale Partner

Je bent blij met je leuke leven, maar als het niet altijd even leuk is mis je soms die ene speciale persoon in je leven. Je denkt weleens: bestaat die persoon die bij mij hoort wel? Zou ik niet mijn hele leven alleen blijven? Ligt het misschien aan mij dat ik de liefde van mijn leven nog niet heb gevonden.

Wellicht heb je de hoop een beetje opgegeven, omdat je denkt dat je niet leuk of aantrekkelijk genoeg bent. Misschien val je telkens voor de verkeerde. Steeds weer kom je er te laat achter: hij/zij paste toch niet echt bij mij. Onze karakters waren te verschillend.

Of heb je het helemaal gehad met daten? Jullie hebben gezellig geappt en je dacht: volgens mij hebben we een klik. Maar dan blijkt in real life helemaal niets over te zijn van deze virtuele aantrekkingskracht.

Als jij jezelf hierin herkent, lees dan dit boek. Ook jij kunt in een oogopslag zien of iemand een goede match is voor jou. Als je anders naar het uiterlijk kijkt, zie je dingen die je nog niet eerder zijn opgevallen. Je leert hoe je aan uiterlijk en gedrag kunt zien of iemand echt bij je past.

Zo herken je meteen de types die een goede match voor je zijn. Als het je droom is om een superrelatie te hebben met iemand die echt bij jou past, lees dan dit boek want het zal je zoektocht naar je ideale partner versnellen.

Wat Anderen Zeggen Over “Jij Past Echt Bij Mij”

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het leest makkelijk weg en je kunt het snel toepassen in de praktijk. Er zijn puzzelstukjes op hun plaats gevallen als het gaat om de bekende vraag waarom het niet werkte met mijn ex-partner. Ze was gewoon niet de juiste persoon en na dit gelezen te hebben voelde ik me niet meer schuldig.


Alex Schoppen

Ik ben fan! Wat een heerlijk boek is dit. Het leest als een trein en ik had het binnen no time uit. Mooie quotes, leuk en duidelijk geschreven. Grappig. Verfrissend.
De opmaak vind ik heel mooi. En waar ik het meest blij van word: dit boek staat bomvol dingen die ik nog niet wist. Monica’s boek zorgt ervoor dat ik totaal anders naar liefdesrelaties kijk. Ik heb het ook meteen in de praktijk gebracht en let nu op hele andere dingen bij het online daten en het vinden van mijn ideale man. Diep van binnen had ik altijd al het gevoel dat het vinden van mijn Grote Liefde anders kon en mocht, en dit boek bevestigt dit alleen maar. Dikke aanrader voor iedereen die ooit verliefd is geweest of het hoopt te worden.


Suzanne Beukema

Ik heb veel dating ervaring waarbij het eerst lang schieten met hagel was. Daardoor heb ik wel veel over mezelf geleerd. Hoe ik reageerde op types en vooral wat ik níet wil. Hierdoor heb ik ook mijn profiel aan kunnen scherpen, ook mijn zoekprofiel. Dit werkt nu deels maar door de kennis uit Monica’s boek, zie ik in dat ik vooral pure Mars-types aantrek en dat dat niet ideaal is. Dat een gecombineerd type beter bij mij past. En wat ik al een tijdje voelde is, gelijkgestemdheid is heel belangrijk, maar chemie ook. Dus ik date nu gerichter en nog bewuster. Het leuke is dat ik op straat en overal types beter kan plaatsen. Het is heel frappant en ook een goede oefening! Ook om de achterliggende relaties nog eens langs de meetlat van de menstypes te leggen en waarom het mis is gegaan. Ik ben zeer hoopvol om nu ‘een’ ware tegen te komen!


Leni Minderhoud

Ik zag het boek bij een vriendin en ik dacht ‘ dat kan toch niet: aan uiterlijk zien of iemand bij je past’. Maar ik was toch nieuwsgierig en heb het boek geleend. Ik werd steeds enthousiaster toen ik het las want ik herkende veel dingen. Heel goed boek en ik ben blij dat ik het gelezen heb. Ik begrijp meer van mezelf en ook waarom sommige relaties niet werkten. Ik ben nu weer begonnen met daten en kijk nu eerst of iemand mijn type is.

A. Koster

Heel leuk en herkenbaar boek! Ik kon zien dat mijn vriendin volgens deze methode echt bij mij past. Door de foto’s en beschrijvingen van de verschillende types zie je de verschillen tussen de types. Het is grappig om te ontdekken welk type ik zelf ben, mijn vriendin, familie en vrienden.

Martijn Wessels

Over de auteur

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating coach en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’

Ze is gefascineerd door het gedrag van mensen. Toen ze merkte hoeveel impact de typologie van MensTypes op haar eigen relatie had, wilde ze deze kennis toepasbaar maken voor een groter publiek. Haar persoonlijke ervaringen en zoektocht hebben geleid tot het schrijven van ‘Jij past echt bij mij’.

Met dit boek wil zij singles helpen bij het vinden van de ideale partner, haar steentje bijdragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. Ze heeft al vele mensen geholpen om zelf te ontdekken of iemand de juiste partner is.

Als bedenker van TypeDating is ze ervan overtuigd dat je door deze methode weet en ziet of iemand de juiste match is. Je kiest niet meer voor de verkeerde en je vergroot de kans op een superrelatie, met iemand die echt bij je past. 

Bestel nu het boek en ontvang

 • Het fysieke boek, 192 pagina’s, full colour
 • €19,99 inclusief BTW, exclusief €2,50 verzendkosten
 • Op verzoek een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap