Persoonlijk Consult

"Vind je ideale partner"

Zou het mogelijk zijn te weten of iemand een goede match is? Kan ik mijn ideale partner vinden door op een compleet andere manier naar mijn potentiële dates te kijken?

JA, dat is absoluut mogelijk!

Teleurstellende dates en verkeerde keuzes brengen je aan het twijfelen. Je vraagt je af of je die ene speciale persoon voor jou ooit gaat vinden.

Weet wie je date

Maar je laat je niet ontmoedigen en je bent vastbesloten het deze keer anders aan te pakken. Je wilt niet meer willekeurig kiezen met wie je op date gaat.

Je wilt met een bewezen aanpak ontdekken of iemand écht bij je past. Vol zelfvertrouwen daten, omdat je weet met wie je een klik én een geslaagde date zult hebben.

Lees hier de inspirerende verhalen van singles die jou voorgingen

Een fijne en nuttige ervaring

Ik had het boek gelezen en was meteen enthousiast. Wel vond ik het lastig om sommige personen te typeren. De workshop ‘TypeDating’ heeft mij enorm geholpen doordat we praktisch gingen toepassen wat ik in het boek al had gelezen. Toch bleef ik nog met vragen zitten die ik liever niet in de groep, tijdens de workshop wilde stellen.


Het was heel fijn om al mijn persoonlijke vragen tijdens een persoonlijk consult met Monica te kunnen doornemen. Voor mij was dit een hele fijne en nuttige ervaring. Het geeft extra veel verdieping en het heeft mij veel duidelijk gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden.


Jos

Ik ontdekte welk types bij me passen

In 2018 ging ik mijn datingprofiel opfrissen en dacht: ik wil het deze keer anders doen! Toen las ik Monica’s boek over mensentypes en er ging een lichtje branden. Ik ontdekte welk menstype ik zelf ben, alleen dàt gaf al veel inzicht, maar ook ontdekte ik welke types het best bij mij passen. Ik heb een terras-sessie gehad met Monica tijdens mijn laatste dates en dat vond ik heel waardevol.


De dingen die ze tegen me zei hebben ervoor gezorgd dat ik echt op een andere manier ga daten en als eerste kijk of iemand een menstype is dat bij me past. Wat ook leuk is aan kennis over menstypes is dat je in het straatbeeld of waar je ook bent, de types herkent. Je kunt dan makkelijk veel oefenen, want types herkennen is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. 


Dankjewel Monica!


Leni Minderhoud

Verrassende eye-openers

Het consult met Monica was een cadeautje aan mijzelf. Uit nieuwsgierigheid geboren na het lezen van haar boek. Van mijn omgeving kreeg ik reacties als: 'persoonlijke matches op basis van uiterlijkheden, dat kan toch helemaal niet?' en 'Is dit niet oppervlakkig? Uiteindelijk draait het toch niet om hoe iemand eruit ziet?' Maar ik liet mij er niet door weerhouden.

 
Hoe zou ik een potentiële liefdespartner kunnen herkennen die echt een match zou kunnen zijn? Monica kwam met verrassende eye-openers die mij alles behalve een gevoel van oppervlakkigheid gaven. De mooie winst na het consult was dat ik onbewust en intuïtief al veel lijk aan te voelen en door Monica weet wanneer ik daar ook op kan vertrouwen o.a. door het herkennen van voor mij belangrijke types. En wat mijn valkuilen zijn als ik swept away ben door types die hetzelfde zijn als ik.


Janneke van Heugten

Veel inzichten gekregen

Ik twijfelde nog over welk type ik ben. Daarom wilde ik een persoonlijk consult met Monica. En ook om beter uit te zoeken wat bij me past in een relatie. Ik heb veel inzichten gekregen over hoe ik dates selecteer en mijn kijk op andere mensen. Aan de hand van mijn exen en dates bleek ik een patroon opgebouwd te hebben om te vallen op een type man die niet helemaal goed bij me past. Ik heb onbewust een ideaal type in mijn hoofd en hier selecteer ik mijn dates op.


Ik heb met Monica andere type mannen bekeken die beter zouden passen bij mijn karakter. Na deze eyeopener ga ik proberen een ander type man te daten om te kijken wat dat oplevert. Via de strippenkaart kan ik Monica haar hulp nog inroepen, zo vind ik vast en zeker mijn ideale match!Emmy

Na het consult voelde ik me bevrijd

Ik was aan het daten met iemand tot wie ik me aangetrokken voelde. Toch liep het niet lekker, maar ik kon het niet verklaren. Ondanks de aantrekkingskracht is mij door het consult met Monica duidelijk geworden dat wij helemaal niet bij elkaar passen. Zij kon mij ook laten inzien wat de reden was van het ‘aantrekken en afstoten’ tussen ons en dat maakt dat ik dit type nu kan loslaten.


Na het consult voelde ik me bevrijd van de gedachten over deze situatie. Het gesprek met Monica heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer blijf afvragen hoe de dates zijn verlopen en waarom op deze manier. Ook weet ik welke menstypes het best bij mij passen en het consult was zeker van toegevoegde waarde in mijn zoektocht naar antwoorden.Toni B.

Ze heeft me echt goed geholpen

Monica heeft een mooi boek geschreven, waarin de menstypes staan beschreven. Dit was al helpend bij mijn persoonlijke vraag. Het bleek alleen dat ik het nog lastig vond om de menstypes in de praktijk te herkennen. Daarmee heeft ze me echt goed geholpen. Tijdens het consult hebben we uitgebreid kunnen spreken en heeft ze me goed kunnen helpen door de vragen die ze stelde. Toen ik daarna het boek nogmaals las, werd me veel meer duidelijk. 


De combinatie van boek en online consult is voor mij heel waardevol geweest. Ik kan dan ook iedereen die vragen heeft over menstypes of wie er bij je past de combinatie van het boek en een persoonlijk consult aanraden. Er wordt je dan veel in een keer duidelijk.

 


Jacobine

Over Monica

Ik ben Monica en bedenker van TypeDating. Een methode die gebaseerd is op de typologie van MensTypes. Door met andere ogen naar mezelf en mijn partner te kijken werden vele vragen beantwoord en issues opgelost. MensTypes zorgde voor onverwachte eye-openers.

Al vele singles heb ik geleerd te zien of iemand de juiste partner kan zijn. Hierdoor kunnen ze zelf aan de slag en sneller hun ideale partner vinden. Al enkele jaren schrijf ik voor Televizier columns naar aanleiding van het succesvolle datingprogramma Boer Zoekt Vrouw. Hierbij is ook duidelijk te zien wie een goede match zijn en wie niet.

 Ik ben ervan overtuigd dat je met TypeDating weet en ziet of iemand een goede match is. Je hoeft niet meer voor de verkeerde te kiezen en je vergroot de kans op een superrelatie, met iemand die echt bij je past.


Wat kunnen we bespreken tijdens een persoonlijk consult?

  • Je twijfelt nog over welk menstype je bent en wilt mijn deskundige mening hierover.
  • We kijken of je op de verkeerde valt, en hoe je dit kunt veranderen.
  • Je wilt sneller je droompartner vinden en weten hoe je dit het beste aanpakt.
  • Hoe je makkelijker de juiste match herkent, online en in real life.
  • Dit en nog veel meer…want je kunt al je brandende vragen aan mij stellen

Ik help je graag!

Langzaam vielen er kwartjes

Vooraf had ik al veel zin in het persoonlijke consult met Monica. Ze liet mij zien welk type ik ben en hoe ik dit kan herkennen bij mezelf. Daarnaast heeft ze me mijn maximale aantrekking en hetzelfde menstype laten zien aan de hand van veel voorbeelden. Langzaam begonnen er kwartjes te vallen. Ik begrijp nu veel beter wat mij aantrekt in iemand en welk karakter bij me past. Ik was -en ben nog steeds-, heel enthousiast over het boek 'jij past écht bij mij'.

Het geeft me echt (zelf)vertrouwen en innerlijke rust om te weten waarom het ene gesprek op dat feestje of die ene ontmoeting in de supermarkt bijvoorbeeld soepeler en natuurlijker loopt dan andere contacten. Ontzettend bedankt voor deze mooie inzichten Monica en ik kan een persoonlijk consult zeker aanraden!


Sanne

Eerst was ik sceptisch


Toen ik voor het eerst over menstypes las was ik wat sceptisch, maar ook heel geïnteresseerd. Op de datingapps vond ik het lastig om de 'juiste' types te selecteren. Ik vroeg me af of MensTypes mij hiermee zou kunnen helpen.In een persoonlijk consult ben ik hier met Monica dieper op ingegaan. Ze liet me zien waar ik het best op kan letten om bepaalde types te herkennen. Het was leuk om te ontdekken welke type ik zelf ben.


Het was voor mij een bevestiging dat ik het vaak wel goed aanvoel of iemand bij mij kan passen of juist helemaal niet. Maar dat ik soms ook val op types die niet bij mij passen. Ik weet nu beter waar ik op kan letten. Ik vond het een hele waardevolle sessie en kan het iedereen aanraden die meer over menstypes wil weten en het wil toepassen tijdens het daten!


Selina

Alles valt op z’n plaats


Dit consult was zo verhelderend. Ik had het boek al twee keer gelezen, maar toch liep ik vast. Stap voor stap en met gerichte vragen kwamen we er samen uit. Ik weet nu exact welk type ik ben en met welke types ik heb gedatet. Ook ben ik te weten gekomen wie mijn maximale aantrekking is en blijkt het mijn huidige date te zijn. Ik kan iedereen aanraden om het boek ‘Jij past echt bij mij’ te lezen en kom je er niet uit zoals in mijn geval, boek dan een persoonlijke consult en alles valt netjes op zijn plaats.


Catherine


De investering voor een persoonlijk consult van 60 minuten is €197,-- incl. BTW 

Wil je een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.