Persoonlijk Consult

Vind je ideale partner

Je wilt iemand ontmoeten die een echte match is voor jou. Je wilt graag een relatie en je bent er helemaal klaar voor het deze keer anders aan te pakken.

Je hebt het boek ‘Jij past echt bij mij’ gelezen. Je hebt veel eye-openers gehad, maar je wilt meer
weten en hebt nog vragen.


Je hebt ontdekt welk type je bent en wie er het best bij je past. Of misschien weet je nog niet helemaal
zeker welk menstype je bent. Je wilt mijn visie hierop en er graag met mij over praten.


Of je bent erachter gekomen dat je vaak op iemand valt die niet echt bij je past. Je wilt weten hoe je dit anders kunt aanpakken.


Je oefent in de praktijk, maar je wilt sneller je ideale partner in real life herkennen. Want je bent
vastbesloten de liefde van je leven te vinden en je staat in de startblokken om het deze keer op een andere manier te doen.


In deze persoonlijke (op locatie of online) sessie help ik je graag. Aan de hand van foto's wordt het duidelijk waar het misgaat en hoe je dit kunt voorkomen. Je kunt me al je vragen stellen die jou helpen bij het vinden van jouw ideale partner.

 
Als je meer duidelijkheid hebt zal je andere keuzes maken. Met meer zelfvertrouwen nieuwe mensen
ontmoeten en op date gaan. Je vergroot hiermee de kans op het vinden van de liefde van je leven.

Voor deze sessie is het noodzakelijk dat je het boek 'Jij past echt bij mij' hebt gelezen. 
De investering voor een persoonlijk consult: 
30 minuten is € 50, - incl. BTW 
60 minuten is € 97, - incl. BTW 


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je een afspraak maken, 
vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m contact met je op.

Ik had het boek gelezen en was meteen enthousiast. Wel vond ik het lastig om sommige personen te typeren. De workshop ‘TypeDating’ heeft mij enorm geholpen doordat we praktisch gingen toepassen wat ik in het boek al had gelezen. Toch bleef ik nog met vragen zitten die ik liever niet in de groep, tijdens de workshop wilde stellen. 


Het was heel fijn om al mijn persoonlijke vragen tijdens een persoonlijk consult met Monica te kunnen doornemen. Voor mij was dit een hele fijne en nuttige ervaring. Het geeft extra veel verdieping en het heeft mij veel duidelijk gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden.


Jos

In 2018 ging ik mijn datingprofiel opfrissen en dacht: ik wil het deze keer anders doen! Toen las ik Monica’s boek over mensentypes en er ging een lichtje branden. Ik ontdekte welk menstype ik zelf ben, alleen dàt gaf al veel inzicht, maar ook ontdekte ik welke types het best bij mij passen. Ik heb een terras-sessie gehad met Monica tijdens mijn laatste dates en dat vond ik heel waardevol.


De dingen die ze tegen me zei hebben ervoor gezorgd dat ik echt op een andere manier ga daten en als eerste kijk of iemand een menstype is dat bij me past. Wat ook leuk is aan kennis over menstypes is dat je in het straatbeeld of waar je ook bent, de types herkent. Je kunt dan makkelijk veel oefenen, want types herkennen is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. 


Dankjewel Monica!


Leni Minderhoud

Het consult met Monica was een cadeautje aan mijzelf. Uit nieuwsgierigheid geboren na het lezen van haar boek. Van mijn omgeving kreeg ik reacties als: 'persoonlijke matches op basis van uiterlijkheden, dat kan toch helemaal niet?' en 'Is dit niet oppervlakkig? Uiteindelijk draait het toch niet om hoe iemand eruit ziet?' Maar ik liet mij er niet door weerhouden. 

 
Hoe zou ik een potentiële liefdespartner kunnen herkennen die echt een match zou kunnen zijn? 
Monica kwam met verrassende eye-openers die mij alles behalve een gevoel van oppervlakkigheid gaven. De mooie winst na het consult was dat ik onbewust en intuïtief al veel lijk aan te voelen en door Monica weet wanneer ik daar ook op kan vertrouwen o.a. door het herkennen van voor mij belangrijke types. En wat mijn valkuilen zijn als ik swept away ben door types die hetzelfde zijn als ik.


Janneke van Heugten

Ik twijfelde nog over welk type ik ben. Daarom wilde ik een persoonlijk consult met Monica. En ook om beter uit te zoeken wat bij me past in een relatie. Ik heb veel inzichten gekregen over hoe ik dates selecteer en mijn kijk op andere mensen. Aan de hand van mijn exen en dates bleek ik een patroon opgebouwd te hebben om te vallen op een type man die niet helemaal goed bij me past. Ik heb onbewust een ideaal type in mijn hoofd en hier selecteer ik mijn dates op.


Ik heb met Monica andere type mannen bekeken die beter zouden passen bij mijn karakter. Na deze eyeopener ga ik proberen een ander type man te daten om te kijken wat dat oplevert. Via de strippenkaart kan ik Monica haar hulp nog inroepen, zo vind ik vast en zeker mijn ideale match!Emmy

Ik was aan het daten met iemand tot wie ik me aangetrokken voelde. Toch liep het niet lekker, maar ik kon het niet verklaren. Ondanks de aantrekkingskracht is mij door het consult met Monica duidelijk geworden dat wij helemaal niet bij elkaar passen. Zij kon mij ook laten inzien wat de reden was van het ‘aantrekken en afstoten’ tussen ons en dat maakt dat ik dit type nu kan loslaten.


Na het consult voelde ik me bevrijd van de gedachten over deze situatie. Het gesprek met Monica heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer blijf afvragen hoe de dates zijn verlopen en waarom op deze manier. Ook weet ik welke menstypes het best bij mij passen en het consult was zeker van toegevoegde waarde in mijn zoektocht naar antwoorden.Toni B.

Monica heeft een mooi boek geschreven, waarin de menstypes staan beschreven. Dit was al helpend bij mijn persoonlijke vraag. Het bleek alleen dat ik het nog lastig vond om de menstypes in de praktijk te herkennen. Daarmee heeft ze me echt goed geholpen. Tijdens het consult hebben we uitgebreid kunnen spreken en heeft ze me goed kunnen helpen door de vragen die ze stelde. Toen ik daarna het boek nogmaals las, werd me veel meer duidelijk.


De combinatie van boek en online consult is voor mij heel waardevol geweest. Ik kan dan ook iedereen die vragen heeft over menstypes of wie er bij je past de combinatie van het boek en een persoonlijk consult aanraden. Er wordt je dan veel in een keer duidelijk.

 


Jacobine