Workshop TypeDating

"Vind een partner die écht bij je past"

Ben je klaar met teleurstellende dates?

Word je moedeloos van telkens gefrustreerd je datingapps pauzeren en dan toch maar weer activeren, want tja wie weet….

Heb je inmiddels een “muis-duim” van het heen en weer swipen zonder resultaat

Ben je het zat de enige vrijgezel te zijn in je vriendenkring en wil je de liefde van je leven vinden?

Zie je door de bomen het bos niet meer tussen al die lachende foto’s die voorbijkomen en heb je last van keuzestress?

Dan het is tijd om het deze keer anders aan te pakken

Als je de liefde van je leven wilt vinden is het belangrijk te weten wat je wilt en je daar ook aan te houden. Want het heeft weinig zin om tijd te verliezen aan mensen die niet bij je passen. Het is handig als je vanaf het prille begin al weet of het de moeite waard is om iemand beter te leren kennen.

In deze workshop ontdek je hoe je vanaf het eerste moment weet of iemand een potentiële partner is. Met deze unieke methode leer je hoe je aan het uiterlijk ziet of iemand een karakter heeft dat bij je past.

Herken je dit?

 • Je bent happy single, maar soms zou je wel een arm om je heen willen van iemand die er altijd is voor jou. En je verlangt naar die speciale persoon in je leven, met wie je je leuke en minder leuke momenten kan delen.
 • Soms word je een beetje onzeker en vraag je je af of je ooit de "love of your life" zal vinden. Want telkens als je iemand had ontmoet waarvan je dacht dat dit wel eens de ware kon zijn, werkte het weer niet. Jullie pasten toch niet echt bij elkaar.
 • Je bent helemaal klaar met teleurstellende dates. Je hebt geen zin meer om je kostbare tijd te verliezen aan mensen waar je helemaal geen klik mee voelt.

Ben je klaar om je love-life "een nieuw leven" in te blazen?

Ontdek het geheim van TypeDating en vind een partner die echt bij je past

 • Hoe je onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale partner
 • Word een magneet voor mensen die een goede match voor je zijn
 • Hoe je zelfvertrouwen een boost krijgt en je geslaagde dates hebt

Workshop TypeDating

Datum nog te plannen, schrijf je hier vrijblijvend in voor de wachtlijst

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 97,-

Wat je gaat leren...

 • Je leert jezelf op een nieuwe manier kennen. Want een happy relatie begint bij jezelf. Je weet precies wat je wilt in een relatie en wat je zoekt in een partner. 
 • Je ontdekt welk menstype je bent en welke 2 types het best bij je passen.
 • Hoe je aantrekkelijk wordt voor jouw ideale partner.
 • Het wordt je duidelijk hoe je selecteert uit de foto’s die voorbij komen op een datingapp of datingsite. Hierdoor heb je geen keuzestress meer.
 • Je wordt je ervan bewust dat jij bepaalt wie je wilt ontmoeten en beter wilt leren kennen. En je weet hoe je kunt kiezen en waar je op moet letten.

Ik had geen verwachtingen van deze workshop en ben verrast hoe leuk het is. Bedankt voor de leerzame en duidelijke workshop. Ik heb geleerd welk type ik ben en welk type man het best bij mij past.

Super bedankt!

Samira

Monica heeft op inspirerende manier laten zien hoe menstypes werkt. Ik was nieuwsgierig naar mijn eigen type en het klopte met wat ik dacht dat ik was. De types waar ik op val zijn ook de types die bij mij passen. Goed om te weten! Door oefenen, anders te kijken en met hulp van Monica, kan ik nu sneller mensen 'scannen'. En eigenlijk is dat heel leuk om te doen.

Maureen

Ik vond de workshop verrassend. Ik ging er naar aanleiding van de titel een beetje lacherig naar toe. Maar ik vond het echt leuk om te ontdekken dat er basiskenmerken zijn die passen bij een type mens en wat dat inhoudt. Een eye-opener! Ook om jezelf er zo duidelijk in te herkennen.

Carola Steenbeek

Wat maakt deze workshop zo anders?

Met TypeDating zie je of iemand een match is. Het is de enige workshop waarin je leert hoe je ziet of iemand echt bij je past. Hierdoor heb je meer kans op een duurzame liefdesrelatie.

Op een datingapp, datingsite of in real life kijk je als eerste naar iemands uiterlijk. Op basis van dat uiterlijk besluit je of je iemand beter wilt leren kennen. Je vindt iemand aantrekkelijk, maar je weet niet of deze persoon ook qua karakter een goede match is. Als je met andere ogen kijkt, kun je zien of iemand een karakter heeft dat bij jou past. Want aan het uiterlijk kun je karaktereigenschappen afleiden.

Het is een nieuwe manier van daten, die je kunt leren. Als je kunt type-daten bespaart je dat tijd, energie en misschien ook wel verdriet. Het wordt je duidelijk hoe je in een oogopslag ziet of iemand een geschikte partner is, zodat je niet meer kiest voor de verkeerde.

Wanneer je gaat type-daten ontdek je dat er genoeg potentiële kandidaat-partners zijn. En hoe je ze kunt vinden!

Ik ben blij dat ik weet wat voor type ik ben. Monica heeft mij laten inzien welke types het best bij mij passen. Zeer verhelderend. Dankjewel!

Inge van Dam

Ik vond jouw workshop reuze interessant. Leuk ook om het meteen uit te proberen op de stellen die ze hebben samengesteld bij het programma "Married at first sight”.
Op onze kantoorbijeenkomst was ik ook meteen al types aan het toepassen op collega’s.
Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Miranda Kuiper

Als je op een ontspannen manier naar jezelf en anderen wilt leren kijken is deze workshop een aanrader. Monica is in staat om op speelse wijze theorie en praktijk te koppelen. Ik heb een andere kijk gekregen op, waarom het wel of geen succesvolle relatie met iemand kan worden.

Heleen den Haan

Over Monica

Monica is MensTypes trainer, TypeDating expert en schrijver van het boek "Jij past echt bij mij." Ze wil singles inspireren om op een andere manier naar zichzelf en anderen te kijken. Want als je weet welk type je bent, vind je sneller jouw ideale partner. 

Met haar unieke datingconcept TypeDating leert ze je hoe je iemand vindt die echt bij je past. Daardoor kies je niet meer voor de verkeerde en vergroot je de kans op een superrelatie. 

Nadat ze MensTypes met succes had toegepast in haar eigen relatie, wilde ze deze kennis delen. Het is haar doel om singles te leren hun eigen succesvolle matchmaker te zijn.

In haar praktische workshop leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je TypeDating toepast. Hoe je aan het uiterlijk ziet of iemand een goede match is. En hoe je de liefde van je leven sneller vindt. 

Ik heb nu eindelijk inzicht in wat voor type ik zelf ben en wie daar bij matched. Superleuke workshop.

Naziha el Kayati

Inspirerende workshop om meer kennis op te doen over de belangrijkste dingen in het leven: liefde en relaties.

Anjo Schoonhoven

Hartstikke leuke workshop! Interessante benaderingswijze. Ik was eerst wat sceptisch, maar alle scepsis is weggenomen. Heel verhelderend.  

Thies Kuijlman

Wanneer je meer wilt leren over jezelf en welk type bij je past zit je goed bij Monica. Leuke en interessante workshop.

Mendy van der Linden

Interessante workshop en supergezellige, ongedwongen sfeer! Het is heel leuk om dit ‘actief’ samen met anderen te leren.

Dennis Polman

Hele leuke workshop,
ik krijg weer zin om te daten!

Janine

Workshop TypeDating

Datum nog te plannen, schrijf je hier vrijblijvend in voor de wachtlijst

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 97,-