Workshop

TypeDating

"Vind een partner die écht bij je past"

Als je klaar bent met teleurstellende dates en ready bent om potentiële partners te ontmoeten die een goede match voor je zijn...

Dan is het tijd om het deze keer anders aan te pakken


Dit is de enige workshop waarin je leert hoe je ziet of iemand echt bij je past. Hierdoor heb je meer kans op een langdurige relatie.

Je gaat anders naar iemand kijken. Daardoor weet je meteen of je een echte klik zult hebben. 

Hiermee voorkom je dat je iemand ontmoet en achteraf zegt: "het is niets geworden, want we pasten toch niet echt bij elkaar. We waren te verschillend."

Na deze workshop, voor jou geen tijd en energie meer verliezen aan iemand die toch niet jouw ideale partner blijkt te zijn. Met deze strategie weet je van te voren wie een echte kanshebber kan zijn.


Is dit herkenbaar?

 • Je bent happy single, maar soms zou je wel een arm om je heen willen van iemand die er altijd is voor jou.
 • De keren dat je iemand ontmoet had en dacht: ‘dit zou wel eens de ware kunnen zijn’, gingen jullie toch weer uit elkaar want jullie pasten toch niet bij elkaar.
 • Je klikt met iemand op een datingsite of datingapp. Maar na gezellig appen en een date in real life blijkt er helemaal geen echte klik te zijn. 

Je bent blij met je leuke leven maar…

 • Het zou nog leuker zijn als je je leven met iemand kunt delen.
 • Je verlangt toch wel naar die speciale persoon, die bij je hoort en er altijd is voor jou.
 • Soms wil je ook weleens iets met iemand overleggen. Niet alles alleen te hoeven doen of beslissen.
 • Je hebt een druk sociaal leven. Gezellige en lieve vrienden. Toch knaagt het soms wel een beetje bij je, want je ziet hoe gezellig sommige het samen hebben. Of met hun gezinnetje. En je denkt: dat wil ik ook graag...
 • Je vraagt je weleens af: is er wel iemand voor mij? Hoe komt het toch dat ik altijd op de verkeerde val?

Workshop TypeDating

Zaterdag 18 maart 2023, 14.15u - 18.00u

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 97,-

Stel je voor dat je...

 • Een magneet wordt voor jouw ideale partner en geen mislukte dates meer hebt. En dat je vanaf een foto, datingsite of datingapp, al kunt zien of jullie in real life een klik zullen hebben. 
 • Precies weet wat je wilt in een relatie en wat je verwacht van een partner. Wat je wensen en verlangens zijn, zodat je sneller "jouw ware" vindt.
 • Geen keuzestress meer hebt. Je kunt makkelijker selecteren uit de aantrekkelijke foto’s die voorbij komen op een datingapp of een datingsite.
 • Weet welk menstype je zelf bent en gelijk weet welke types het best bij je passen. Je gaat vissen in een kleinere vijver en slaat sneller iemand aan de haak.
 • Alleen nog maar leuke en gezellige dates hebt en niet meer voor grote verrassingen komt te staan. Dat je meer zelfvertrouwen hebt, omdat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt.

Ik had geen verwachtingen van deze workshop en ben verrast hoe leuk het is. Bedankt voor de leerzame en duidelijke workshop. Ik heb geleerd welk type ik ben en welk type man het best bij mij past.

Super bedankt!

Samira

Monica heeft op inspirerende manier laten zien hoe menstypes werkt. Ik was nieuwsgierig naar mijn eigen type en het klopte met wat ik dacht dat ik was. De types waar ik op val zijn ook de types die bij mij passen. Goed om te weten! Door oefenen, anders te kijken en met hulp van Monica, kan ik nu sneller mensen 'scannen'. En eigenlijk is dat heel leuk om te doen.

Maureen

Ik vond de workshop verrassend. Ik ging er naar aanleiding van de titel een beetje lacherig naar toe. Maar ik vond het echt leuk om te ontdekken dat er basiskenmerken zijn die passen bij een type mens en wat dat inhoudt. Een eye-opener! Ook om jezelf er zo duidelijk in te herkennen.

Carola Steenbeek

Waarom is deze workshop anders dan andere?

Met TypeDating  kun je zien of iemand een echte match is. Het uiterlijk van iemand vertelt je meer over het karakter. Als je met andere ogen naar het uiterlijk kijkt, kun je zien of iemand een karakter heeft dat bij jou past.

Als je op een andere manier naar iemand kijkt, weet je ook direct of je een echte klik zult hebben. En deze klik betekent dat jullie karakters een match zijn.

TypeDating is een vaardigheid, het is een manier van daten die je kunt leren. Deze skill bespaart je tijd, energie en misschien ook wel verdriet. Het wordt je duidelijk hoe je in een oogopslag ziet of iemand een geschikte partner is, zodat je niet meer kiest voor de verkeerde. 

Het is een methode waarmee je ontdekt dat er voldoende potentiële partners zijn én hoe je ze kunt vinden.

Met TypeDating vergroot je de kans op een liefdesrelatie met iemand die echt bij je past.

Ik ben blij dat ik weet wat voor type ik ben. Monica heeft mij laten inzien welke types het best bij mij passen. Zeer verhelderend. Dankjewel!

Inge van Dam

Ik vond jouw workshop reuze interessant. Leuk ook om het meteen uit te proberen op de stellen die ze hebben samengesteld bij het programma "Married at first sight”.
Op onze kantoorbijeenkomst was ik ook meteen al types aan het toepassen op collega’s.
Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Miranda Kuiper

Als je op een ontspannen manier naar jezelf en anderen wilt leren kijken is deze workshop een aanrader. Monica is in staat om op speelse wijze theorie en praktijk te koppelen. Ik heb een andere kijk gekregen op, waarom het wel of geen succesvolle relatie met iemand kan worden.

Heleen den Haan

Over Monica

Monica Wardenaar is MensTypes trainer, TypeDating coach en schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij.’ Het is haar missie om MensTypes bekend te maken bij singles die op zoek zijn naar een partner. Het is haar doel om bij te dragen aan gelukkige relaties en meer levensplezier. 

Als bedenker van TypeDating is ze ervan overtuigd dat je door deze methode weet en ziet of iemand bij je past. Daardoor kies je niet meer voor de verkeerde en vergroot je de kans op een superrelatie, met iemand die echt bij je past.

In haar praktische workshops leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je TypeDating kunt toepassen. Niet alleen hoe je aan uiterlijk en gedrag ziet of iemand de juiste partner voor je is, maar ook hoe je de liefde van je leven sneller vindt.

Ik heb nu eindelijk inzicht in wat voor type ik zelf ben en wie daar bij matched. Superleuke workshop.

Naziha el Kayati

Inspirerende workshop om meer kennis op te doen over de belangrijkste dingen in het leven: liefde en relaties.

Anjo Schoonhoven

Hartstikke leuke workshop! Interessante benaderingswijze. Ik was eerst wat sceptisch, maar alle scepsis is weggenomen. Heel verhelderend.  

Thies Kuijlman

Wanneer je meer wilt leren over jezelf en welk type bij je past zit je goed bij Monica. Leuke en interessante workshop.

Mendy van der Linden

Interessante workshop en supergezellige, ongedwongen sfeer! Het is heel leuk om dit ‘actief’ samen met anderen te leren.

Dennis Polman

Hele leuke workshop,
ik krijg weer zin om te daten!

Janine

Workshop TypeDating

Zaterdag 18 maart 2023, 14.15u - 18.00u

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 97,-