Workshop TypeDating

"Zo vind je de liefde van je leven”

Ben je er klaar mee? Je denkt dat je jouw perfecte match hebt gevonden, maar dan blijkt het toch niet te werken tussen jullie?

Ben je het zat en vind je het tijd om een eind te maken aan teleurstellende dates en mislukte relaties met de verkeerde? Heb je besloten het vanaf nu helemaal anders te doen?

Zie je door de bomen het bos niet meer tussen al die lachende foto’s die voorbijkomen op je apps en heb je last van keuzestress?

Dan het is tijd om het deze keer anders aan te pakken

Als je de liefde van je leven wilt vinden is het belangrijk te weten wat je wilt en je daar ook aan te houden. Het is zonde om je tijd te verliezen aan mensen die toch niet bij je passen. Het is handig als je vanaf het prille begin al weet of het de moeite waard is om iemand beter te leren kennen.

In de workshop “TypeDating – zo vind je de liefde van je leven”, ontdek je hoe je vanaf het eerste moment weet of iemand een potentiële partner is. Met deze unieke methode leer je hoe je aan het uiterlijk ziet of iemand een karakter heeft dat bij je past.

Wat zeggen anderen over de workshop

Ik kan sneller mensen ‘scannen’

Monica heeft op inspirerende manier laten zien hoe menstypes werkt. Ik was nieuwsgierig naar mijn eigen type en het klopte met wat ik dacht dat ik was. De types waar ik op val zijn ook de types die bij mij passen. Goed om te weten! Door oefenen, anders te kijken en met hulp van Monica, kan ik nu sneller mensen 'scannen'. En eigenlijk is dat heel leuk om te doen.

Maureen

Reuze interessant

Ik vond jouw workshop reuze interessant. Leuk ook om het meteen uit te proberen op de stellen die ze hebben samengesteld bij het programma "Married at fi rst sight”. Op onze kantoorbijeenkomst was ik ook meteen al types aan het toepassen op collega’s. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Miranda Kuiper

Een eye-opener

Ik vond de workshop verrassend. Ik ging er naar aanleiding van de titel een beetje lacherig naar toe. Maar ik vond het echt leuk om te ontdekken dat er basiskenmerken zijn die passen bij een type mens en wat dat inhoudt. Een eye-opener! Ook om jezelf er zo duidelijk in te herkennen.

Carola Steenbeek

Herken je dit?

 • Je bent happy & single – leuke baan, vrienden & familie en je hobby’s. Toch heb je af en toe het gevoel dat je iets mist. Je verlangt soms best wel naar die ene speciale persoon in je leven, met wie je leuke en minder leuke momenten kan delen.
 • Je bent er helemaal klaar mee om steeds weer teleurgesteld te worden tijdens dates. En je wilt je kostbare tijd doorbrengen met mensen waarmee je écht een klik hebt.
 • Je voelt soms knagende onzekerheid en vraagt jezelf af of je ooit de 'love of your life' zult vinden? Want het lijkt wel alsof telkens wanneer je dacht dat je de ware had ontmoet, het toch niet werkte. Jullie bleken gewoon niet echt bij elkaar te passen.


Wist je dat er een oplossing is die je liefdesleven meteen een boost geeft?

Ben je klaar om je love-life "een nieuw leven" in te blazen?

Workshop TypeDating

Zaterdag 10 februari 2024, 13.00 uur - 18.00 uur

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 127,-

Ontdek het geheim van TypeDating en vind een partner die echt bij je past

 • Hoe je onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale partner
 • Word een magneet voor mensen die een goede match voor je zijn
 • Hoe je zelfvertrouwen een boost krijgt en je geslaagde dates hebt

Dit gaat TypeDating jou brengen...

 • Je leert jezelf op een nieuwe manier kennen. Want een happy relatie begint bij jezelf. Je weet precies wat je wilt in een relatie en wat je zoekt in een partner. 
 • Je ontdekt welk menstype je bent en welke twee types het best bij je passen.
 • Hoe je aantrekkelijk wordt voor jouw ideale partner.
 • Het wordt je duidelijk hoe je selecteert uit de foto’s die voorbij komen op een datingapp of datingsite. Hierdoor heb je geen keuzestress meer.
 • Je wordt je ervan bewust dat jij bepaalt wie je wilt ontmoeten en beter wilt leren kennen. En je weet hoe je kunt kiezen en waar je op moet letten.

Lees hier de inspirerende verhalen van singles die jou voorgingen

Leerzame en duidelijke workshop

Ik had geen verwachtingen van deze workshop en ben verrast hoe leuk het is. Bedankt voor de leerzame en duidelijke workshop. Ik heb geleerd welk type ik ben en welk type man het best bij mij past. Super bedankt!

Samira

Zeer verhelderend

Ik ben blij dat ik weet wat voor type ik ben. Monica heeft mij laten inzien welke types het best bij mij passen. Zeer verhelderend. Dankjewel! 

Inge van Dam

Super interessant

Super interessant om nu inzicht te hebben in de verschillende menstypes. Welk type ik ben en welk type bij mij past. Dat er veel ruimte was voor persoonlijke aandacht vond ik fijn.

Sandra


Superleuke workshop

Ik heb nu eindelijk inzicht in wat voor type ik zelf ben en wie daar bij matched. Superleuke workshop.

Naziha el Kayati

Interessante benaderingswijze

Hartstikke leuke workshop! Interessante benaderingswijze. Ik was eerst wat sceptisch, maar alle scepsis is weggenomen. Heel verhelderend.

Thies Kuijlman

Inspirerende workshop

Inspirerende workshop om meer kennis op te doen over de belangrijkste dingen in het leven: liefde en relaties.

Anjo Schoonhoven

Boeiende workshop

Boeiende workshop. Je merkt dat je tijdens de workshop al onbewust bepaalde eigenschappen van een bepaald type al ziet. Vervolgens kun je kenmerken gaan herkennen van types. En ontdek je waarom je wel of niet bij iemand past.

Hanny Vrij

Erg leerzaam

Heel erg leerzaam! Leuk om erachter te komen wat voor type ik ben en wat voor type er bij me past. Het was heel leuk om de opdrachten met elkaar te doen en te bespreken.

Mirjam Peetoom

Wat maakt deze workshop zo anders?

Met TypeDating zie je of iemand een match is. Het is de enige workshop waarin je leert hoe je ziet of iemand echt bij je past. Hierdoor heb je meer kans op een duurzame liefdesrelatie.

Op een datingapp, datingsite of in real life kijk je als eerste naar iemands uiterlijk. Op basis van dat uiterlijk besluit je of je iemand beter wilt leren kennen. Je vindt iemand aantrekkelijk, maar je weet niet of deze persoon ook qua karakter een goede match is. Als je met compleet andere ogen kijkt, kun je zien of iemand een karakter heeft dat bij jou past. Want aan het uiterlijk kun je karaktereigenschappen afleiden.

Het is een nieuwe manier van daten, die je kunt leren. Als je kunt type-daten bespaart je dat tijd, energie en misschien ook wel verdriet. Het wordt je duidelijk hoe je in direct ziet of iemand een geschikte partner is, zodat je niet meer kiest voor de verkeerde.

Wanneer je gaat type-daten ontdek je dat er genoeg potentiële kandidaat-partners zijn. En hoe je ze kunt vinden!

Over Monica

Monica is gefascineerd door het gedrag van mensen. Ze is MensTypes trainer, TypeDating expert en schrijver van het boek "Jij past écht bij mij." Ze wil singles inspireren om op een andere manier naar zichzelf en anderen te kijken. Want als je weet welk type je bent, vind je sneller jouw ideale partner.

Met haar unieke datingconcept TypeDating leert ze je hoe je iemand vindt die echt bij je past. Daardoor kies je niet meer voor de verkeerde en vergroot je de kans op een superrelatie, met de liefde van je leven.

Nadat ze MensTypes met succes had toegepast in haar eigen relatie, wilde ze deze kennis delen. Het is haar doel om singles te leren hun eigen succesvolle matchmaker te zijn.

In haar praktische workshop leert Monica je op energieke, ontspannen en enthousiaste manier hoe je TypeDating toepast. Hoe je aan het uiterlijk ziet of iemand een goede match is. En hoe je de liefde van je leven sneller vindt.

Workshop TypeDating

Zaterdag 10 februari 2024, 13.00 uur - 18.00 uur

Het Coachhuis, Raamweg 4, 2596 HL Den Haag

inclusief het fysieke boek, "Jij past écht bij mij" - t.w.v. €19,99

Nu voor slechts € 127,-