Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, een ideale match

Door: Monica Wardenaar

Wassenaar, Nederland, 5 juli 2010 Fotosessie - koninklijk gezin Prins Willem Alexander, Prinses Maxima

Ik hoor om me heen dat er mensen zijn die zich af vragen wat (zo’n mooie vrouw als) Máxima ziet in Willem Alexander. Sommigen vinden hem niet charismatisch, saai of onaantrekkelijk.

Maar het is niet zo raar dat Máxima zich aangetrokken voelt tot Willem-Alexander. Volgens de menstypes methode is hij namelijk haar ideale partner. Ze hebben een klik die verder gaat dan iemand alleen uiterlijk aantrekkelijk vinden. Want naast uiterlijk, passie en gezamenlijke interesses is karakter een belangrijk ingrediënt voor een leuke en duurzame relatie. Willem-Alexander en Maxima zijn een ideale match omdat hun karakter bij elkaar past.

Ideale match

Willem-Alexander en Máxima zijn een ideaal stel. Ze vullen elkaar goed aan en staan in de basis op dezelfde manier in het leven. Beiden houden van het sociale leven. Ze delen veel vaardigheden, zoals harmonie creëren, makkelijk contact maken en het bij elkaar brengen van mensen. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij deze types. Het zijn beide verzorgende, warme, gepassioneerde en enthousiaste types die veel waarde hechten aan het gezinsleven.

Willem-Alexander

Willem-Alexander is een Mars-Jupitertype, met uiterlijke kenmerken als een fors lichaam met ronde vormen, een groot vierkant hoofd en een korte nek. Hij heeft een vriendelijke sympathieke uitstraling en een rechte statige houding. Een Mars-Jupiter is ambitieus, volhardend en enthousiast. Een verzorgend type en een familiemens die toegewijd is aan zijn gezin. Een ander voorbeeld van een Mars-Jupitertype is Donald Trump.

Máxima

Máxima is een Venus-Mercuriustype. Een goed gevormd lichaam met zachte ronde vormen, een ovaal hoofd met symmetrische gelaatstrekken en een zachte en gladde gezichtshuid met expressieve ogen zijn kenmerkend voor dit type. Ze heeft een open houding met een magnetische aantrekkingskracht en een warme sensuele uitstraling. Ze is gepassioneerd, modebewust, opmerkzaam en betrokken. Een verzorgend type die het gezinsleven belangrijk vindt. Een ander voorbeeld van een Venus-Mercurius is Angelina Jolie.

Je kunt je ervaringen delen in het commentaarveld hieronder. Als je dit artikel met anderen wilt delen, kun je dit makkelijk doen door op een van de buttons hieronder te klikken.

Meld je aan voor de inspiratie-mail en ontvang direct
gratis hoofdstukken uit het boek ‘Jij past écht bij mij’